miercuri, 31 august 2011

LANSAREA CARTII "ION CREANGA Cruzimile unui moralist jovial"


Lansarea cărţii „ION CREANGĂ. CRUZIMILE UNUI... de rasarit_de_zori

marți, 30 august 2011

Ce trebuie sa contina un CV!

Cuvinte pe care orice CV ar trebui sa le contina

Pe piata competitiva a locurilor de munca din ziua de astazi fiecare cuvant din CV-ul tau conteaza, unele mai mult decat altele – sunt mai importante acelea care se refera la calitatile tale profesionale.

Calitatile tale profesionale sunt din ce in ce mai importante pentru angajatori, 86% dintre acestia considerandu-le criteriul cel mai important de recrutare a candidatilor (potrivit unui studiu facut de doi economisti ai Universitatii Massachusetts).


„Lucrul in echipa”

Lucrul in echipa este cel mai important aspect pentru un angajator. Abilitatea de a lucra bine impreuna cu ceilalti angajati in cadrul unui departament sau proiect este vitala pentru armonia unui loc de munca.

Angajatii sunt deseori organizati in echipe pentru a realiza anumite proiecte si majoritatea angajatorilor considera colaborarea ca un factor de imbunatatire a calitatii muncii si a productivitatii.

Calitatile necesare unui angajat pentru a lucra eficient intr-o echipa sunt: bun ascultator, cooperant si saritor.


„Flexibilitatea”

Angajatorii apreciaza candidatii flexibili si care pot realiza mai multe sarcini simultan. Iti poti evidentia flexibilitatea prin dorinta de a prelua sarcini din cadrul mai multor proiecte si prin abilitatea de a face fata schimbarilor termenelor si prioritatilor.

Nu in ultimul rand, flexibilitatea nu doar iti creste sansele de a obtine jobul pe care ti-l doresti, ci si iti imbunatateste sansele de a-ti pastra jobul, daca ulterior se fac restructurari in cadrul firmei.


„Atentia la detalii”

Angajatorii vor sa stie ca pot avea incredere in subalternii lor in realizarea proiectelor, urmarind cu atentie toate detaliile.

Atentia la detalii se refera la calitatile de a fi bine organizat si meticulos in ceea ce faci, de a actiona independent si de a lucra fara o supraveghere constanta.


„Automotivatia”

Managerii apreciaza angajatii care dau dovada de proprie initiativa, care isi exprima ideile si le duc la bun sfarsit.

Un angajat automotivat trece de sarcinile pe care le are de indeplinit, are inspiratia necesara si lucreaza din greu, nu pentru a vana mariri si promovari, ci pentru propria satisfactie.

Garou-Gitan

duminică, 28 august 2011

Stiluri vestimentare


1.Stilul elegant este cel care nu se va demoda niciodata si cel care ne ajuta sa fim frumoase pentru diferite ocazii!Din acest stil nu trebuie sa lipseasca tocurile si rafinamentul ficareia.Victoria Beckham cred ca este modelul cel mai potrivit pentru a defii acest stil(din punctul meu de vedere).


2.Casual
Fii sexy si in tendinte din momentul in care iesi din casa si pana seara cand te intorci. Poarta pantaloni foarte scurti, camasi transparente, jachete scurte, rochii bufante, supradimensionate, fuste mini sau midi.
Ca paleta de culori, poti alege orice, dar daca vrei sa fii in super tendinte, voteaza pentru culori tari (verde, mov, galben).
Albul este culoarea care prin definitie se poarta in fiecare vara, deci nu ezita sa it achizitionezi topuri, camasi, rochii albe pentru ca le vei putea purta cu siguranta si vara viitoare.


3.Sport.Este unul dintre cele mai lejere stiluri in care toti ne simtim confortabil.Putem adopta o tinuta sport, combinand diferite elemente vestimentare de la rochii,fuste sau pantofi sport.

sâmbătă, 27 august 2011

Si cafeaua are beneficiile ei!


Multi dintre voi ati auzit(cred) doar despre ce daune poate provoca bautul cafelei,insa nu stiati ca aceasta are si beneficii in primul rand fizice, dar si morale.Cafeaua are efect psiho-stimulator.Îmbunătăţeşte timpul de reacţie şi vigilenţă şi, în plus, poate crea bună dispoziţie. De asemenea, ajută în cazul în care aveţi probleme cu memoria. În cadrul unui studiu s-a stabilit că persoanele care consumau cafea treceau mai uşor de teste, în comparatie cu cele care nu aveau acest obicei.Cafeaua este benefică şi pentru sportivi sau persoanele active. Două ceşcuţe pe zi ameliorează durerile musculare de după o repriză de exerciţii fizice, după cum a demonstrat un studiu realizat de Universitatea Georgia din Statele Unite.
Licoarea care ne place atât de mult are rezultate spectaculoase şi în ceea ce priveşte prevenţia bolii Parkinson. S-a dovedit că cei care beau cafea regulat au un risc cu 80% mai scăzut de a face aceasta boală.
Însă cafeaua nu este benefică doar pentru sănătate, ci şi pentru frumuseţe. În primul rând ajută la slăbire. Oferă metabolismului un impuls şi funcţionează şi ca un laxativ. În plus, reduce celulita, înlătură celulele moarte şi conferă părului stralucire.SFAT: Deci,apucati-va de consumat cafea!;))

ARTICOL:Cotitidianul by Teodora Tugui

En parlant de Patrick Fiori

Patrick Fiori este un artist francez nascut la 23 septembrie 1969 in Marseille.El a fost reprezentatul Frantei la Eurovision,de unde a lansat primul sau album.Insa succesul final l-a avut in 1998 prin reprezentarea personajului Phoebus in musicalul NOTRE DAME DE PARIS.A interpretat numeroase cantece cu artista Lara Fabian!J'aime PATRICK!

Cute acoustic from BURBERRY

vineri, 26 august 2011

Afla ce piatra semipretioasa se potriveste zodiei tale!

1.BERBEC
Diamantul – piatra pretioasa dorita de toata lumea poarta cu sine simbolul spiritualitatii, al dragostei, sperantei, fidelitatii. Este o piatra a perfectiunii care aduce claritate in gandire, bunastare si abundenta.
Jaspul rosu este piara de protectie a berbecului, confera o perspectiva pozitiva, curaj si forta interioara.
Calcedonia albastra este un adevarat compliment pentru calitatile berbecului. Utilizand puterea proprie si purtand o calcedonie, nativul berbec va face lucruri total neasteptate si surprinzatoare.
Rhyolitul ajuta berbecul sa isi pastreze energia atunci cad este cuprins de sentimente precum furia si gelozia.
Aventurinul piersica creste increderea in fortele proprii si sustine initiativele positive si previne pierderea perspectivei.
Jaspul leopard ajuta in atingerea obiectivelor superioare si de asemenea ajuta la identificarea obstacolelor si depasirea acestora.

2.TAUR
Smaraldul este o piatra prosperitatii si a legaturilor trainice. Smaraldul iti aduce bunastare, dragoste, optimism, armonie si prosperitate. Te apara de ghinion si te ajuta sa-ti implinesti sperantele. Este piatra fidelitatii, iar daca o porti vei avea parte de iubirea statornica a partenerului.
Safirul are incredibile puteri protectoare, iar acestea cresc atunci cand este aproape de piele. Se stie despre safir ca este o piatra magica cate te ajuta la implinirea dorintelor, protejand de vraji si de ura celor din jur.
Coralul este o piatra care stimuleaza abilitatile intelectuale, campul energetic, diplomatia si comunicarea, intuitia.
Piatra ta vedeta este cuartul roz, care serveste ca piatra de protectie si te ajuta sa-ti amplifici dragostea de sine. Sodalitul este o piatra norocoasa ajutandu-te sa iti transformi visele in realitate.
Agatha de muschi

3.GEMENI
Talismanul tau norocos este agata. Piatra puternic protectoare, calmeaza tensiunile interioare, echilibreaza organizmul si energizeaza.
Ti se potrivesc pietrele de culoare galbena, intre care citrinul este cea mai importanta. Aduce noroc in plan financiar, este o piatra a comerciantilor, confera protectie, creste stima de sine, aduce claritatea si deschiderea gandurilor. Vei fi alintata de o asemenea piatra care iti satisface deplin nevoile materiale dar si te echilibreaza spiritual.
Smaraldul este o alta piatra importanta pentru tine, aduce prosperitate, dragoste, optimism si armonie, stabilizeaza relatii.
Ochiul de tigru are ca si citrinul , puternice energii protectoare asupra ta, iti aduce noroc si stimuleaza gandirea limpede.
Heliotropul (piatra sangelui) te ajuta sa iti pastrezi diplomatia si sa-ti gestionezi mai bine programul foarte incarcat.
Crisoprazul iti ofera posibilitatea de a-ti pastra claritatea gandurilor, ceea ce te determina sa escaladezi cu succes toate greutatile.
Carneolul este de asemenea o piatra protectoare, indeparteaza vibratiile nesanatoase si te ajuta la pastrarea vitalitatii si energiei.
Alte pietre semipretioase benefice zodiei tale sunt onyxul negru, obsidianul fulg de zapada, acvamarinul, ametistul, aventurinul, calcedonia, crisocola, cuartul roz, fluoritul, granatul, jadul, jaspul rosu.

4.RAC
Ai o personalitate schimbatoare, poti fi adesea mororcanoasa, sau temperamentala. Daca iti simti sentimentele amenintate poti deveni posesiva si geloasa.
Talismanul tau norocos este smaraldul, care iti pune in valoare intuitia, si aduce liniste si echilibru.
Carneolul este piatra ta protectoare, te echilibreaza emotional si iti ofera noi pespective asupra vietii.
Piatra lunii aduce noi valente in viata ta, iti ofera posibilitati nebanuite prin asumarea riscurilor si atingerea unor obiective inalte.
Prehnitul iti confera stabilitate emotionala, amelioreaza schimbarile starii de spirit, genereaza armonie cu propria persoana si sensibilitate fata de sentimentele altora.
Ochiul de tigru iti da incredere si curaj, ajuta la depasirea resentimentelor si sentimentelor de abandonare.
Chihlimbarul te echilibreaza, iti creeaza buna dispozitie, iti aduce noroc si succes, eliminand tensiunile.
Cuartul roz accentueaza intuitia, iti ofera protectie atat tie cat si celor dragi.
Alte pietre semipretioase care iti fac bine daca esti Rac: jaspul rosu, acvamarinul, moss agata, aventurinul, calcedonia, cristalul de stanca, fluoritul, granatul, jadul, onixul, rubinul.

5.LEU
Rodocrozitul este o piatra care sprijina oamenii care se simt singuri, pe cei care au suferit o pierdere si pe cei sensibili, inlatura frica, durerea, nesiguranta interioara. Are efecte benefice in perioadele de tranzitie, alunga temerile irationale si paranoia.
Piatra semipretioasa care se poate purta pe tot parcursul zilei, intareste stima de sine si increderea, deschide caile spirituale, energizeaza si confera dorinta de a trai. Este o piatra a dragostei si echilibrului, benefica pentru fiecare semn zodiacal.
In privinta sanatatii rodocrozitul stimuleaza circulatia si echilibreaza tensiunea arteriala, vindeca rinichii si organele de reproducere.

6.FECIOARA
Daca te-ai nascut sub semnul fecioarei inseamna ca esti o prietena adevărata, esti o familista convinsa, şi iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru tine şi familia ta.
Lapis Lazuli este piatra ta necesara, care te protejeaza si te susţine in efortul tau pentru atingerea perfecţiunii.
Bronzitul te va asista in aspiraţiile de a-i ajuta pe alţii, daruindu-ti puterea să faci acest lucru. De asemenea, it inspira bucuria de a trăi, consolidandu-ti caracterul puternic si oferindu-ti impulsul necesar de a întreprinde noi actiuni.
Prehnitul te va ajuta sa iti controlezi nevoia exagerată de ordine şi it sporeşte latura romantică şi spirituală.
Agata Blue Lace te va debarasa de tipare si te va face sa te redescoperi.
Jaspul Leopard iti oferă sănătate şi vitalitate şi iti deschide noi sfere de acţiune.
Jaspul Dalmatin este o piatră care te protejeaza si te ajuta sa iei deciziile cele mai intelepte pentru viata ta.

7.BALANTA
Jadul este talismanul tau norocos avand ca efect principal sporirea abilitatilor diplomatice, in timp ce howlitul iti aduce fericire, iubire si armonie.
Unakitul te va ajuta sa iti eliberezi sufletul, sa iti urmezi idealurile si sa te gandesti si la tine inainte de a le face celorlalti pe plac. Aceasta se completeaza foarte bine cu aventurinul care iti dezvolta creativitatea si te ajuta in luarea deciziilor si cu strawberry cuart-ul care iti va deschide mintea si te va ajuta sa lupti pentru idealurile tale.

8.SCORPION
Rodonitul este piatra ta protectoare care te ajuta si sa urci culmile succesului. Hematitul iti confera calm si pace, ajutandu-te sa devii mai toleranta si mai intelegatoare cu ceilalti.
Riolitul iti aduce bucurie, energie si senzualitate, te fereste de invidie si resentimente, in timp ce calcedonia albastra te face mai putin individualista, ajutandu-te sa iti concentrezi inteligenta si spre binele celorlalti.
Aventurinul verde te pune in armonie cu persoana iubita, iar jadul alb iti aduce bucuria de a trai, deschizandu-ti ochii catre frumusetea din jur. Vei deveni astfel mai simpatica, te vei bucura mai mult de viata iar fericirea ta se va rasfrange si asupra celor apropiati.

9.SAGETATOR
Piatra vedeta a sagetatorului este sodalitul, care are rol atat de protectie cat si de a spori pofta de viata.
Piatra ta norocoasa este aventurinul rosu, care iti amplifica toate calitatile pozitive si iti consolideaza buna dispozitie.
Serpentinul te ajuta sa iti indeplinesti aspiratiile, sa iti stabilesti obiective si sa te auto-descoperi. Mai mult, te protejeaza de influentele negative care ar putea sa-ti stea in cale.
Aventurinul piersica iti amplifica gradul de toleranta si compasiunea, te face sa te gandesti si la ceilalti si sa fii mai rabdator.
Jaspul galben te ajuta sa obtii starea materiala care iti va permite sa desfasori activitati noi sa iti urmaresti obiectivele.
Cristalul de stanca te inzestreaza cu deschidere si bucurie si diminueaza lipsa de motivatie si tendita spre iritabilitate.

10.CAPRICORN
Rubinul este o piatra pretioasa si este talismanul norocos al zodiei Capricorn. Are un puternic rol protector, este o piatra a succesului si curajului, mareste capacitatea de conducere ajuta in luarea deciziilor, amplifica incredera si dragostea.
Influenteaza pozitiv sanatatea in caz de infectii, infertilitate, diabet, afectiuni ale inimii, melancolie, intoxicari, mareste imunitatea organismului, ajuta la dezintoxicare (cafea, alcool).

Stapanit de Saturn, Capricornul este gemologul zodiacului: toate mineralele intra sub incidenta lui. Ar putea sa isi aleaga orice piatra, dar este onixul i se potriveste foarte bine. Negrul este culoarea lui Saturn, iar distinsul capricorn este adeptul elegantei stilate. Este o piatra protectoare care ajuta la atingerea scopurilor .

Vedeta pietrelor benefice pentru capricorn este Agata de Botswana care faciliteaza drumul spre succes, si de asemenea serveste si ca piatra de protectie pentru acest semn zodiacal.

Citrinul aduce liniste si intelepciune si ajuta capricornii sa realizeze obiective tot mai inalte.
Malahitul favorizeaza identificarea dorintelor profunde, ascunse in subconstient, intelegerea viselor si cercetarea mai adanca a laturii emotionale. Acesta are rolul de a influenta benefic relatiile cu familia, prietenii si toti cei apropiati.
Agata blue-lace ajută capricornii sa se simta in siguranta si relaxati. De asemenea, promovează capacitatea de a avea încredere in ceilalti si determina capricornii sa lase jos garda lor emotionala.

Cuartul determina ruperea atasamentului fata de material si faciliteaza capacitatea de intelegere pentru cei din jur. Dintre varietatile de cuart, cel fumuriu este cel mai potrivit capricornului.
Obsidianul – determina atingerea obiectivelor si de asemenea protejeaza de energiile negative care ar putea afecta forta capricornului.

In general se recomanda capricornului pietrele negre, mai ales ca si culoarea energizanta a acestuia este negrul.
Alte pietre recomandate: ametist, aventurin albastru, calcedonie, cristal de stanca, crisopraz, fluorit, jad, Lapis Lazuli, ochi de pisica, ochi de soim, ochi de tigru, opal, heliotropul, safir, topaz, turmalina verde, Turcoaz.

11.VARSATOR
Talismanul varsatorului este granatul, o piatra a puritatii si adevarului, dar si simbol al dragostei si compasiunii. Ajuta la atingerea securitatii dorite si la implinire spirituala. Este o piatra a succesului in afaceri, mareste stima de sine dar si recunoasterea celor din jur. Pentru sanatate este benefica tiroidei si splinei.
Agata blue-lace este o piatra de protectie benefica varsatorului, contribuind la bunastarea sa.
Jaspul leopard intareste intuitia si ajuta la atingerea obiectivelor.
Heliotropul este o piatra care ajuta varsatorul sa isi stapaneasca indiferenta, una din trasaturile negative pe care le poate controla.
Citrinul asigura echilibrul intre dorinta de libertate a varsatorului si nevoia de a impune limite.
Jaspul rosu are un efect calmant, sporeste vitalitatea si pofta de viata.
Piatra lunii asigura conexiunea cu puterea naturii. Ajuta varsatorii sa fie toleranti cu cei care pot tine mai greu pasul cu ritmul lor neobosit in cautarea ideilor.

12.PESTI
Culoare: Pietre verzi, cyan.
Pietre norocoase: turcoaz, jasp, turmalina, acvamarin.

ARTICOL INSPIRAT



Despre sindromul "facebook"


Ceea ce am remarcat in ultima vreme este ca daca nu ai facebook nu esti "true"!Facebook a devenit una dintre comunitatile cele mai importante, in care se aduna toti, din toate colturile si comunica sau mai mult.Eu cred ca este o modalitate simpla si eficienta pentru a socializa.Ustensilele de care ai nevoie pentru a intra in comunitate sunt 1.calculatorul si 2.internetul!Eu sunt de acord cu acest sindrom si l-am acceptat in viata mea:)!Voi ce parere aveti?

joi, 25 august 2011

News

Lady Gaga canta topless!look here!

Manichiura

Cred ca toate fetele ne dorim sa avem o manichiura frumoasa si interesanta;pentru zilele in care sunteti lipsite de idei iata cateva modele dragute care ar putea sa va ajute!












My Scooby!


Michael Jackson a fost lasat sa moara pentru ca valora mai mult mort decat viu

Unul din cei mai mari artisti din toate timpurile, Michael a fost lasat sa moara, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM, „pentru ca valora mai mult mort decat viu”. „Michael Jackson se pregatea sa sustina 150 de concerte si era clar pentru toata lumea ca nu va mai putea face fata, asa ca a fost lasat sa se autodistruga. Pentru industria muzicala, pentru producatori, valora mai mult mort decat viu”, declara Liana Stanciu.

Realizatoarea Magic FM e de parere ca Michael Jackson este unic in istoria muzicala. „Michael Jackson a fost unul din cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor. Stia pe dinafara toate tonalitatile cantecelor pe care le-a compus si le-a cantat, iar el a fost un muzician care a avut un repertoriu foarte bogat. Mi-e foarte greu sa cred ca vom mai avea un artist de talia lui”, mai afirma Liana.

Intr-un sondaj desfasurat pe MaficFM.ro in perioada 16 iunie – 22 iulie 2011, Michael Jackson a fost votat de catre 37% dintre ascultatori cea mai buna voce pop masculina a anilor ’80-’90, fiind urmat de Freddie Mercury (23% din voturi) si Brian Adams (10%).

Vineri este Ziua Michael Jackson la Magic FM, asadar vei asculta cele mai frumoase cantece si povestea megastarului.

marți, 23 august 2011

Vedeta nimfomana la 73 de ani!WOW

Jane Fonda: «La 71 de ani, faci cel mai bun sex!»Jane Fonda, în vârstă de 73 de ani, a spus că a avut cele mai bune partide de sex acum doi ani atunci când urma un tratament cu testosteron.
"Iată ceva ce nu am mai spus nimănui până acum: am descoperit testosteronul în urmă cu trei ani, lucru care mi-a oferit o viaţă sexuală excepţională: este cea mai bună soluţie, de la o vârstă încolo.

Vrei să fii activ în pat, dar libido-ul nu te mai ajută? Folosiţi testosteron: vine sub formă de pastile, gel sau plasturi", a declarat actriţa într-un interviu.

Ea a adăugat: "Eu de puţin timp m-am oprit pentru că mi-a provocat acnee. Una e să îţi faci operaţii estetice şi alta să ai faţa plină de coşuri ca o adolescentă. Deja e prea mult".

Stiletto si noul LBD cu maneca lunga


Feminitatea retro: preppy style


Combinatii cromatice de sezon


Colour blocking pentru toamna


Blazer-ul supradimensionat


Pantalonii de inspiratie masculina si accente de feminitate


Camasa boyfriend si elemente de stil feminin


Jacheta tuxedo si pantalonii largi


Combinatiile vestimentare must-have intre sezoane

Jacheta din piele si rochiile cu print

Despre bambusi si semnificatiile lor


1.Bambusul in feng-shui

Planta de Bambus este cunoscuta pentru calitatiile ei de a aduce noroc. Portivit Feng Shui-ului, bambusul aduce prosperitate si avere pentru aceia care il au si pentru locul in care se afla.Acest lucru il face ideal pentru afaceri sau pentru coltul unde sunt tinuti bani cat si pentru locuri strategice indicate de Baqua.

Denumirea stiintifica a plantei este Dracaena, si este caracterizata ca fiind foarte usor de intretinut. Bambusul nu are nevoie decat sa ii fie schimbata apa o data pe saptamana si nu are nevoie de lumina soarelui pentru a supravietui si a fi sanatoasa. Este o planta puternica, care poate trai multi ani doar daca ii schimbi apa.

Potrivit Feng Shui-ului, bambusul nu numai ca atrage norocul, dar este de asemenea buna sa atraga chi in orice colt in care nu abunda.Iar daca o asezi intr-un loc unde este chi, te va ajuta sa curga din abundenta liber si permanent prin toata camera. Pe langa aceasta calitate de a atrage chi-ul, are si calitati energizante care fac bambusul ideal pentru a fi asezat langa o persoana a carei sanatate nu este prea buna.

Aceasta planta este si decorativa.E de culoarea jadului si este puternica si flexibila.In plus, poate sa creasca in aproape orice loc in care ai nevoie sa fie, de la un loc foarte intunecat pana la un loc unde lumina soarelui este foarte puternica. Este ideala pentru locurile triste care trebuiesc sa fie inveselite. Bambusul poate sa resolve problemele cauzate de orice colt intunecat in care feng shui-ul indica nevoia de lumina si de chi.

Dupa cum observi, ai foarte multe benefici daca pui un bambus in casa sau biroul tau. Bambusul iti va aduce bogatie si prosperitate.Si de asemenea vei avea o planta care arata bine si inveseleste camera fara se depui prea mult efort ca sa o menti sanatoasa.

2.Ingrijirea bambusului

În ţara noastră bambusul a apărut nu de multă vreme, dar în orient el este unul din cel mai frecvent folosite plante decorative, care este folosită în arta armonizării energiilor pozitive a casei adică în feng shui.
Acestă plantă activează energia aducătoare de noroc, prosperitate şi dragoste.

Această plantă provine de america centrală şi de sud, mai ales din Mexic şi Guatemala. Această plantă este una foarte modestă, ea nu are nevoie de îngrijiri speciale, doar de lumină puternică. Nu este bine să o punem în plin soare, dar nu se simte rău nici dacă stă în locuri mai întunecoase cu condiţia ca temperatura din încăpere să nu scadă sub 14 grade celsius.

Crenguţele de bambus se pot ţine în ghivece cu pământ, dar cel mai estetic lucru este să fie ţinut într-un vas de sticlă direct în apă, dar ca să stea bine poziţionat putem să îl susţinem cu pietricele puse în vas.

Bambusul nu are nevoie de fertilizator dar apa lui trebuie schimbată odată la 7 – 14 zile , cu apă stătută. Bambusul care este plantat în ghiveci nu se udă în exces dar nici nu se lasă pământul să se usuce. Trebuie păstrat uşor umed.

Crenguţele de bambus sunt goale pe interior dar totuşi nu sunt sensibile. Atenţie! Unele varietăţi de bambus conţin substanţe toxice care pot fi foarte periculoase pentru animalele mai curioase care gustă din plante, de acea este bine să îl pui într-un loc unde nu poate fi ajuns de căţelul sau pisica care din joacă ar putea să o guste.

Dacă bambusul nu se simte prea bine atunci un motiv mai important poate fi curentul rece sau temperatura scăzută. Această plantă are mare nevoie de căldură. Dacă vezi că planta ta este bolnavă atunci taie crengile de pe el, pentru că dacă partea aeriană este deterioarată , planta încă nu este pierdută pentru că sub apă , din rădăcinile ei cresc lăstari. Deşi aceşti lăstari cresc încet de tot , vei observa că bambusul tău va renaşte în timp.

Pentru a atrage norocul în casa ta , trebuie să ai în vasul tău 1, 3 , 6 sau 9 crenguţe de bambus. Acestea sunt numerele norocoase în arta feng shui. Bambusul are o culoare de verde jad, şi din acest motiv este ideal pentru a înveseli locurile care sunt mai închise şi lipsite de energii. Această plantă va porni energiile pozitive şi vom simţi mari schimbări în viaţă şi încăperea în care sunt aşezate.

vineri, 19 august 2011

Un site de cosmetice pentru toate varstele.Chiar daca preturile sunt un pic mai "piperate" produsele acestei marci sunt foarte bune!Vi le recomand cu placere!http://www.yves-rocher.ro

Poseta plic 8


Poseta plic 7


Poseta plic 6


Poseta plic 5


Poseta plic 3


Poseta plic 2


Posete plic

Sper ca aceste cateva modele sa va inspire in noile voastre achizitii de genti:)!

joi, 4 august 2011

"Despre literatura si carti"


Cred ca fiecare dintre noi a citit macar o data o carte;fie de povesti nemuritoare,filosofice sau beletristice,insa totusi am incercat.Mai rau este insa de cei care nu incearca si nu au curiozitatea de a patrunde macar pentru cateva minute intr-o alta lume si de a trai o noua viata.Am deschis acest subiect, deoarce am constatat ca foarte putine persoane citesc.De ce?O intrebare retorica la care nu cred ca o sa gasesc un raspuns!Va las si pe voi sa imi spuneti parerea si sa discutam impreuna acest subiect destul de controversat, dar la care nu se gasesc solutii.