sâmbătă, 27 august 2011

Si cafeaua are beneficiile ei!


Multi dintre voi ati auzit(cred) doar despre ce daune poate provoca bautul cafelei,insa nu stiati ca aceasta are si beneficii in primul rand fizice, dar si morale.Cafeaua are efect psiho-stimulator.Îmbunătăţeşte timpul de reacţie şi vigilenţă şi, în plus, poate crea bună dispoziţie. De asemenea, ajută în cazul în care aveţi probleme cu memoria. În cadrul unui studiu s-a stabilit că persoanele care consumau cafea treceau mai uşor de teste, în comparatie cu cele care nu aveau acest obicei.Cafeaua este benefică şi pentru sportivi sau persoanele active. Două ceşcuţe pe zi ameliorează durerile musculare de după o repriză de exerciţii fizice, după cum a demonstrat un studiu realizat de Universitatea Georgia din Statele Unite.
Licoarea care ne place atât de mult are rezultate spectaculoase şi în ceea ce priveşte prevenţia bolii Parkinson. S-a dovedit că cei care beau cafea regulat au un risc cu 80% mai scăzut de a face aceasta boală.
Însă cafeaua nu este benefică doar pentru sănătate, ci şi pentru frumuseţe. În primul rând ajută la slăbire. Oferă metabolismului un impuls şi funcţionează şi ca un laxativ. În plus, reduce celulita, înlătură celulele moarte şi conferă părului stralucire.SFAT: Deci,apucati-va de consumat cafea!;))

ARTICOL:Cotitidianul by Teodora Tugui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu