duminică, 28 august 2011

Stiluri vestimentare


1.Stilul elegant este cel care nu se va demoda niciodata si cel care ne ajuta sa fim frumoase pentru diferite ocazii!Din acest stil nu trebuie sa lipseasca tocurile si rafinamentul ficareia.Victoria Beckham cred ca este modelul cel mai potrivit pentru a defii acest stil(din punctul meu de vedere).


2.Casual
Fii sexy si in tendinte din momentul in care iesi din casa si pana seara cand te intorci. Poarta pantaloni foarte scurti, camasi transparente, jachete scurte, rochii bufante, supradimensionate, fuste mini sau midi.
Ca paleta de culori, poti alege orice, dar daca vrei sa fii in super tendinte, voteaza pentru culori tari (verde, mov, galben).
Albul este culoarea care prin definitie se poarta in fiecare vara, deci nu ezita sa it achizitionezi topuri, camasi, rochii albe pentru ca le vei putea purta cu siguranta si vara viitoare.


3.Sport.Este unul dintre cele mai lejere stiluri in care toti ne simtim confortabil.Putem adopta o tinuta sport, combinand diferite elemente vestimentare de la rochii,fuste sau pantofi sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu